Съобщиха новина за изчезналия мъж в морето край наш плаж.Тялото на

...
Съобщиха новина за изчезналия мъж в морето край наш плаж.Тялото на
Коментари Харесай

Откриха тялото на Дмитрий Чебан, който изчезна в морето край Созопол

Съобщиха вест за изчезналия мъж в морето край наш плаж.

Тялото на 38-годишния Дмитрий Чебан, който изчезна безследно в морето на 2 септември, е било намерено преди час, заяви брачната половинка му Надя Чебан. Трупът е локализиран с механически средства в скалите на километър от плаж " Смокиня " край Созопол. След минути водолази ще стартират акция по изваждането на тленните остатъци, написа " Флагман ".

Надя Чебан е разпознала тялото от фотосите, които и дали водолази. Заради бурното море обаче те не са съумели да го извадят. Около 13 часа още веднъж ще се пробват, с цел да може брачната половинка му най-малко да се сбогува с него. 

Двамата влезнали да плуват от неохраняемата зона на плаж " Смокиня юг ". Изведнъж изчезнали, описа Надя Чебан, която е една от известните гримьорки в Бургас. 

В събота сутринта изплува тялото на Данила, братовчед на Надя, само че от брачна половинка й нямаше и диря, а обезверената жена организира невиждана акция по море и суша, с цел да го откри. Включиха се десетки доброволци. Някои от тях бяха доста смели и даже бурното море не ги отхвърли. 

До последно Надя не губеше вяра, че може да е оживял и на бедства някъде. За страдание, през днешния ден разбра жестоката новина. Дмитрий е определян за извънреден човек, грижлив татко на малко момиченце и любящ брачен партньор. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР